banner1

Introductie

Marc Cammaert

In 1995 kocht mijn vader zijn eerste Rottweiler teefje. De liefde voor het ras groeide en zo geschiedde.
In 1997 kwam een klein reu'tje genaamd "Vulcan van de Reyngaard" de kennel vervoegen.Vulcan was één van de allerlaatste zonen van de bekende Duitse reu ''Matcho von Burgthann'' , hij groeide uit tot een echte Rottweiler, mooi gebouwd, dominant en temperamentvol. Hij werd dan ook al snel bekend in de binnenland- en buitenlandse Rottweilerwereld en in mijn opinie tot op vandaag nog altijd één van de beste Rottweilers dat Belgïe ooit gekent heeft!
In 1999 kwam er een teefje bij genaamd "Yquila van de Reyngaard", samen met Vulcan zijn zij de stamouders van de kennel.
Ikzelf volgde mijn vader van de showring naar het trainingsveld en het was dan ook al snel duidelijk waar ik mijn hart verloren had , het werken met de honden.
Op 15- jarige leeftijd trainde ik dan ook mijn eerste Rottweiler ''Aïk van Hof ter Cammen'' en zo groeide ook mijn interesse in de IPO hondensport.
Al snel werd ik dan ook gevraagd om het pakwerk te leren en na enkele jaren trainingspakwerker te zijn op eigen club en inmiddels gebrevetteerd te zijn had ik besloten om mij iets meer te specialiseren. Ik kan dan ook met trots zeggen dat ik trainingspakwerker geweest ben voor sommige topafrichters in de Belgische hondensport en gefungeerd heb op sommige grote IPO wedstrijden waar ik ook uiteraard zeer veel van geleerd heb.
Deze kennis toepassend in de kennel is het dus ook van zeer groot belang voor mij dat onze pups niet enkel gefokt worden op schoonheid en stabiliteit, maar ook over voldoende karaktereigenschappen en driften beschikken om een eventueel goede sporthond te zijn.
Zowel in binnen als buitenland hebben onze honden zich al bewezen van mooie , temperamentvolle rottweilers te zijn!

Mocht u vragen hebben kunt u ten allen tijde contact met ons opnemen!

Nathalia Stolk

In 2006 heb ik mijn eerste Rottweilerreu gekregen . Met Ter Waele Brink heb ik een aantal wedstrijden gedraaid en een aantal keer het podium mogen halen .

Zodoende kwalificeerde wij ons voor het Wereldkampioenschap IFR 2012 in Rottweil.Dit was een geweldige ervaring en dit was dan ook gelijk de eerste ontmoeting van Marc en mij.

Na Brink heb ik nog 2 teven afgericht voor IPO III en Speurhond en inmiddels hoop ik met onze eigen gefokte pups over een aantal jaar weer terug het wedstrijdveld op te gaan.

1554485 1033677853358314 8583002357796315429 n 

Zoë Cammaert

In 2015 is ons dochtertje geboren. Wij hebben dan ook ergens een klein beetje hoop dat zij net zo een passie gaat krijgen voor het ras als wij dat hebben!

Zoë

Wij zijn lid van:

 

adrk logo klein 

NRC 

nbg-logo-ovaal klein 

HV 

FCI